Solig morgon!

Då var det måndag igen! Det gick bra hos tandläkaren i fredags,lagade ett hål,med 200kr rabatt+lite rabatt från FK så blev det 695kr. Tänk så bra man hade det innan när man var under 19 år och det var gratis... 
I helgen har vi varit hos min syster och alla hundarna,Tilda sov hos mormor&morfar lör-sön, gud vad hon älskar dom,vill aldrig hem därifrån =)
Texas är lite besvärlig nu på nätterna,vill äta hela tiden-men jag får inte klaga,han har varit/är ett gudasnällt barn som aldrig krånglar och sover bra!

Just det,köpte ju en pumpa på konsum i fredags-tyckte Tilda va jättekul å gröpa ur och fixa med-tillslut blev den riktigt fin =)

Idag ska jag ut och gå gå och gå! Måste njuta av solen och lapa D-vitamin,är så fruktansvärt väderberoende. Är det sol och fint väder är jag glad och nöjd hela tiden medan en regnig dag kan göra att jag deppar ner mig och tycker allt är trist...?!

Såg ni förresten filmen igår om hon som hade bacillskräck? Shit,jag är ruskigt lik henne(inte till utseendet!)passar jag inte mig så är jag nog hon om några år... Läskigt.

Nehe, nu ska jag dra upp man och son som fortfarande ligger och sover.... Hej så länge!


                                                            




Gomorron!

Då var det en ny dag. Usch,ska till tandläkaren om 2 timmar,ser jag inte alls framemot. Hans dotters dödsannons var i tidningen idag,undra vad som hänt henne, bara ett år äldre än mig =( Sen blir det en lugn dag,ska se om jag hittar ny pyjamas till Tilda som jag lovat henne. Kanske blir det en sväng till min äldsta syster och alla hundarna. Hon har 3 borzoier, 5 vuxna skotska hjorthundar och 11 hjorthundsvalpar, så där är lite och kela med =) Det är inga små hundar heller,men ack så snälla!

Inga nya nattvandringar för Tilda,konstigt,när hon vet att hon inte ska till dagis sover hon hur bra som helst...

Har fortfarande inte fått ny tid till BVC-kasst..

Inget spännande att berätta idag tyvärr...Nej,mer kaffe &en ciggarett på det

!Tilda och bästa kompisen Simon i bockeboda!

Bockebodas sötaste bebis!


     Och lite hundbilder...
                                                
 

Kväll igen...

Dagarna går så jäkla fort,trots att vi är hemma båda. Idag va jag och Tilda och hälsae på min syster som är och kurerar sig hos mamma&pappa. Hon fick åka till akuten igår natt för sin rygg,hon hade så ont så hon bara grät,läkarna tog massa prover som var bra så hon ska få träffa en neurolog om två veckor och sedan röntgen efter det. Synd om min kära syster =(.

Berättade för Tilda i morse om hennes nattliga bravader-hon kom inte ihåg nånting.... Hon ville inte till dagis idag heller,hon vill aldrig dit igen säger hon. Hon kanske är inne i nån lustig spökperiod nu,uppe och svamlar på nätterna,vägrar dagis och har svårt att bestämma sig för vad hon vill-jaja inget att oroa sig för,det går väl över..

Ringde BVC idag, Texas skulle fått sina första 2 vaccinationer förra måndagen men sköterskan var sjuk,hon har fortfarande inte ringt om en ny tid.. Hoppas han inte kommer reagera på dem,Tilda fick spruta för en månad sen och vaknade natten efter med 40 graders feber och jätteont i armen. Normala biverkningar var tydligen runt 38 grader, 1 av 10000 fick runt 40 grader-klart Tilda var en av dom...=)


Dagsnya kort;
Tilda är lite bekymrad över hans dreglande...

Frillan är läcker,en ständig tuppakam...

Och nästan alltid lika glad är han min pojk=)


Nej nu blir det tv tittande för mig!
Gonatt!

Tilda-nattvandraren....

Jag vet inte vad det är med henne, ett par gånger i veckan vaknar hon och pratar i sömnen på sen kväll/ibland natt.
Nu precis har jag och Pär fått oss ett gott skratt iallafall; Hon kom ut till oss i tvrummet och sa något om barbie, vi följde med henne in på rummet och hon la sig ner i sängen igen. Efter en stund sa hon att hon var färdig med vattnet och att hon behövde friskluft?! Jag å pär tittade på varandra och ryckte på axlarna. Kom då så går vi ut sa jag  (tilläggas ska att jag är extremt rädd för magsjuka,och när tilda då säger att hon behöver friskluft så snurrar 1000 tankar i mitt huvud...) hon hoppade i mina sandaler och vi gick ut på baksidan. Jag frågade om det var skönt med friskluft; ja-sa hon,jag ska kissa. Sen går hon fram till en stol och fäller upp dynan och ska precis dra upp nattlinnet. förstår jag att hon sover,och att hon har gjort det hela tiden. Jag ruskar om henne lite så hon vaknar, då går hon in på toa och kissar,spolar och tvättar händerna.

Nu sover hon gott i sin säng igen-med FAN vad läskigt det är,man tar ju förgivet att hon är vaken när hon är uppe och går...!
Godnatt godnatt.

Min blogg....

Hmm,har alltid tänkt när jag läst andras bloggar; att en sån ska jag minsann aldrig skaffa mig-så fel man kan ha. Namnet på bloggen är ju då döpt efter mina två barn,de tre första bokstäverna i deras namn, tänkte först att den skulle heta TexTil, men tänk så många människor det måste va som söker efter textil på nätet,de vill säkert inte alls komma till en blogg som definitivt inte handlar om några textilier, långt och nog om detta, så Tiltex fick de bli..


Elisabeth heter jag,min äkta och underbara man heter Pär, och de söta barnen heter Tilda och Texas.
Tilda är en mestadels glad och positiv tjej på 5 1/2 år som för närvarande bara pratar om och leker med sin bästa vän Simon. Vi bor i marklägenhet i ett bostadsområde där även Simon bor, som tur är. Texas är en superglad och snäll bebis på 3 månader. Vi "vuxna" är hemma båda två och njuter tillsammans med lille T. Stora T är egentligen på dagis 15 timmar i veckan,men förtillfället är det ju bara Simon som gäller..,så hon är hemma och njuter hon med.




Slänger in ett par kort så ni kan se hur vi ser ut, hahaha....

<--- Stora T


Pappa,storasyster och lilla lillebror 2 dagar gammal!<------ Lillebror 1dag gammal!


<------ 080814, lillebror 1 månad.


En vovve har vi och en katt, vovven är en bonnahund som heter Peppar och så en dödskelen katt vid namn Chili..


 <--------Söta syskonen T


                                                                                         


  
 <-------Mina fina!

Oj oj vilken tid detta har tagit... Och layouten på bloggen är ju hemsk,hur kan jag få det som jag vill?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0