Gott nytt år!






 

All denna REA...

Vi köpte en ny tv =) En 37" LCD-är supernöjd med den!
Är jäkligt sugen på att åka in och se om man hittar lite kläder och så...,men usch vad folk där kommer va idag. De som känner mig vet hur fruktansvärt hysterisk jag är när det gäller magsjuka och jag kan garantera att folk tvunget ska in och handla trots att de precis varit sjuka (usch för dom!!) Så nej,jag stannar nog hemma. För övrigt har vi lyckats hålla oss helt friska(peppar,peppar) sen Texas föddes,inte en enda förkylning för någon av oss-så jäkla skönt!
 
Julafton var trevlig,massa god mat och bra julklappar!Igår grillade vi och tittade på rimfrosten =) Grillade kotletter,potatisgratäng ocg bearnaisesås. Många skriver om sina nyttiga middagar och gå ner i vikt,jag kör på tvärtom-onyttiga middagar,Ben&Jerry glass och gå upp i vikt. Nåväl,det var jättegott,bjöd hit mamma&pappa också som tyckte det var supergott.

Idag ska mamma&pappa till karlskrona,till min moster,Tilda ska med få följa med de blir kul för henne. Hon fick förresten en resa till Budapest i april tillsammans med hennes två mostrar,blir första flygturen för Tilda=) Annars fick hon gitarr med mikrofon, 2 pyjamas, jeans, 2 klänningar, strumpbyxor, docka, pärlor,experimentlåda,cd med saga,film, klocka,klockbok, skidor&stavar och annat smått. Texas fick en del nya roliga leksaker,brioskallra,mjuka tygklossar,en hokuspokusstol,strumpor,handduk mm. Pär fick presentkort på biltema,byxor,mössa,inneskor, skjorta och teskedar(!). Jag fick handdukar, choklad(passar bra till min gå upp i vikt blogg=), ny dörrmatta,en bok, en rosa peakmössa, underkläder,smyckeskrin och pengar!

Igår kastade vi ut granen,eller ja,granarna, de var lika dödligt döda båda två(se bild nedan)!

Den lille söte har minsann fått sin andra tand,två små risgryn därnere nu-så sött!

Snart nyår,vad ska ni då hitta på??

 Älskling står och grejar med ostar..

 Tilda är trött på alla kort som ska tas hela tiden =)

 Jag,Anna och mamma!

Tomten&mamma!



Tilda&Tomten!

 Pär&Texas!

 Tror inte vi behöver skriva nått här...!

 Tilda matar lillebror!






Förresten,är det någon som vill köpa en babysitter eller ett babygym? Hör av er isåfall!Babygymmet är från Toddler(nypris 675!)
Babysittern är från Babyproffsen (nypris med lekbåge är 5 eller 600!

Längesen man skrev nu...

Så var det julafton imorgon-julklapparna ligger här inslagna och lockar till sig fingrar hela tiden(mest mina) =)
Häromdagen var vi i ronneby och firade jul hos pärs mamma. Vi fick hur mycket fint som helst. Tilda fick 2 klänningar,en tunika,tights,strumpbyxor, en kofta, ett badlakan med de tre prinsessorna, shampo, pysselpok,pennor, och annat pyssel. Texas fick pyjamas,byxor,body,ett badlakan med nalle puh och en lastbil =) Jag och pär fick tröjor,strumpor,shampo&balsam, och pengar. Det va så fint allting. Jag hade gjort ett fotoalbum med massa olika kort,barnens hand&fotavtryck och stjärnor överallt-jättefint =) Detta tillsammans med en julblomma och några lotter gjorde pärs mamma jättenöjd.
Vår gran har börjat barra,alltså den är HELT död,råkar man röra vid den så bara regnar det barr-den åker nog ut i morgon eller nått...

Imorgon blir det julafton hos mamma och pappa med mina syskon och deras respektive, julklappsspelet ser jag fram emot..

Igår fick Texas sina två sprutor igen-lite feber verkar han ha idag  men det går ju över. Nu är han 70 cm lång och väger 8850g. En söt liten tand har han fått också,vi upptäckte risgrynet den 18;e hur lång tid tar det innan den är helt uppe egentligen? Igår smakade han gröt för första gången-majs och havregröt-tyckte han va hur gott som helst,så nu är det dags att byta ut ett mål och dra ner lite på amning-jobbigt på nätterna när han vill ligga och mysa när han vaknar..

Nehe,vet inte vad jag mer har att uppdatera,borzoien varum har åkt hem till sitt igen och här är ganska tomt nu. Nej,dags för lite bilder nu =)

Vår BOCK!!! den har jag ju glömt visa,är ju så stolt över den! =)




 Hmm,ignore me!

Peppar och chili är trötta efter Varum har åkt =)

Kommer med nya bilder efter julafton!  

GOD JUL ALLA!  

Pepparkakorna är bakade!

Idag var min syster Anna här och bakade pepparkakor med oss för 3:e året i rad-en söt tradition som vi började med 2005 när min kära syster flyttade hem från USA. Pär och Tilda gjorde även ett pepparkakshus nu i kväll-så fint så fint så!
Hundvakter är vi ju också,det har gått suveränt,Peppar var lite sur i början när han tog för mycket plats och uppmärksamhet men nu tycker hon nog bara det är mysigt med en kompis =) Katten han bryr sig inte ett dugg....

Ja,annars är allt bra, tror jag ska lägga in lite bilder nu =)

 Världens sötaste


 Tilda fixar mat till katten

 Borzoien Varum

 Pepparkaksbak





 Vovvarna tryckt ihop sig i soffan =)

RSS 2.0