1:a Advent!

Gomorron!
Tilda har precis stigit upp,de andra två sover. Har tänt ljus och alla stakarna-mysigt!  Tilda hade show igårkväll =)

 Juligt i hallen.

 Jesper,Tilda,Texas&Anna.

Anna,Texas & Darling.

 Stjärnor på Isssssssssssssssssssss.

 Mammabäbiskel =)

Jag måste ta kort på vår söta bock och gran på framsidan... kommer bilder på det vackra ikväll =) Jag kanske skulle haft bilddagbok istället-älskar att ta kort...

Idag kommer Varum- en av min systers hundar som ska vara här i ca 3 veckor,hon ska köra till sitt i Sthlm och får ine plats med alla hundar i bilen..En här,två hos mamma&pappa..hoppas det går bra. Det är lite krångligt det där men hon har "lägenhet" i sthlm där hon har bott hur många år som helst,sen förra året så köpte hon ett hus här i torsebro,så hon kör lite pendling häremellan..

Nu hör jag att den lille söte är vaken! Återkommer ikväll med mera bilder =)

Nytt bredband,nattliga händelser, födelsedagar mm =)

Ja,min födelsedag var bra-med supergod mat. Fått nytt bredband inkopplat idag-bredbandsbolaget-hoppas det funkar bra och utan problem. Hade bredband i kristianstad innan,har varit himla nöjd med det men vi kommer nog undan lite billigare nu tror jag.

När jag vaknade idag så berättade Pär att Tilda va uppe i natt, hon hade varit i köket och tagit vatten i kranen,varit på toa, och innan hon gick in och la sig så hade hon gått in i vårt sovrum, ställt sig framför tvn och mumlat nått ohörbart. När jag diskade i morse så bad jag henne hämta sitt vattenglas på rummet, då kom hon ut och frågade vem som hade satt in en tallrik med vatten på hennes rum.... Gud vad jag skrattade,hon kom inte ihåg någonting. Hon hittar på allt möjligt i sömnen hon =)

Idag har vi varit hos mamma och pappa,gjorde tårtor till pappa som han skulle ha med till jobbet i morgon på hans födelsedag.. Kom därifrån vid sju,stackars Texas var så trött så han gallskrek hela vägen hem(tur man inte har långt hem). Imorgon blir det firande av pappa som fyller hela 63 år.

Ska köpa julgardiner i morgon med,slänga upp allt pynt i helgen med ju! Hörde på rix idag när de pratade om julpynt,när det ska upp och när granen ska kläs. Jag tillhör de tidiga,fixar gran och klär den så tidigt som möjligt-gärna imorgon =) Efter juldan är jag så trött på allt vad jul heter så då åker gran och pynt väck..

Nog om det, någon som har provat äta en Ben&Jerrys 500ml varje kväll? Isåfall,hur länge höll ni på innan ni tröttnade, och hur mycket rörde sig vågen? Jag tröttnar aldrig,jävla cookie dough,den blir fan godare och godare varje kväll.. slänger in lite kort med i väntan på Hell´s kitchen!

Jag, mina systrar Anna&Camilla samt Annas Jesper.


Mamma&Anna

Världens sötaste Texas


Tilda torkar upp sin gröt från golvet, och monsterhunden tittar på..

Gomorron... på min födelsedag!

Härlig morgon, Tilda & Pär kom in och sjöng för mig =) Med fralla och tårta från Sandhem..Gott! Den lille söte ligger fortfarande och sover i vår säng... Ikväll kommer mamma&pappa, och mina systrar med bihang =) Wook står på kvällens meny-och fruktsallad. Brukar göra tårta och grejer men det hoppar vi över idag-skönt å slippa göra en massa. Fick förresten ett jättefint halsband,namnsmycke med mina söta barns namn på-såå fint! Och ögonskugga, vantar och lypsyl av Tilda =)


Strålande solsken ute-kan det bli bättre?!
Återkommer ikväll!

Lördagkväll....

Är helt slut,det har gått iett hela dan. Va på maxi med Tilda halv 9 i morse,hem och drack kaffe,min äldsta syster kom förbi, gjorde tårtor(till min förra granne vars sambos dotter fyllde 18) körde till Hammar och lämnade tårtorna och drack kaffe, hem och lagade potatisgratäng,fläskfilé och helstekta champinjoner. Tildas kompis Julia blev hämtad vid 18,duschning av hela familjen,nattning av barn,sjönk ner i soffan en sekund innan Texas vaknade igen, matning och läggning igen och nu sitter jag här-helt färdig! Blir till att krypa ner i sängen nu och titta på nya ArkivX som min man så gärna vill se =/...


                         

Mulet & blåsigt väder... och Teddystudien..

Tradigt...

Tilda har återgått till dagis igen, hon var där 2 dagar denna veckan och tyckte det var kul-bra!
Texas är omöjlig-har kommit in i nån dålig vana... Han somnar vid 19.30 och sover i typ 2 timmar sen vaknar han igen och somnar inte om utan mat-gahh!! Så fortsätter det hela natten sen, så fort han vaknar ska han äta för att kunna somna om... Han har gjort så hela veckan nu,hoppas det inte varar så länge... Anars är han snäll och go =) Fick sina sprutor förra veckan-oj vad han skrek. Hade precis lyckats trösta honom efter första och när han sen fick en till i det andra benet blev han förbannad och mycket svårtröstad-stackarn trodde väl det skulle fortsätta komma sprutor =/

Är det någon som läser som fått barn inom den närmsta tiden? Man tar ju ett blodprov från navelsträngen vid födseln (teddystudien) för att se om barne har anlag för att få diabetes, vi har fortfarande inte fått svar på det?? Han är ju 16 veckor nu,borde inte svaret ha kommit nu?? Någon som vet....? Och hur är det med PKU,får man bara svar om barnet har någon av dessa sjukdomar? För det har vi inte heller hört något om...?!

Annars är allt bra,inga dryga förkylningar eller annat trams.. Var det någon som såg min söta dotter i tidningen i tisdags? =) Systembolagets yngsta besökare-rimmar fint tycker jag!.. Ja,glöggen står fint här på hyllan iallafall,ska bli kul å testa den!

Tilda sover med fötter och ben nedstoppade i en kudde...( vilken panik man hade fått om man vaknat och försökt gå i väg....)

 Och söta Texas med tuppakammen!


 

RSS 2.0