Mulet & blåsigt väder... och Teddystudien..

Tradigt...

Tilda har återgått till dagis igen, hon var där 2 dagar denna veckan och tyckte det var kul-bra!
Texas är omöjlig-har kommit in i nån dålig vana... Han somnar vid 19.30 och sover i typ 2 timmar sen vaknar han igen och somnar inte om utan mat-gahh!! Så fortsätter det hela natten sen, så fort han vaknar ska han äta för att kunna somna om... Han har gjort så hela veckan nu,hoppas det inte varar så länge... Anars är han snäll och go =) Fick sina sprutor förra veckan-oj vad han skrek. Hade precis lyckats trösta honom efter första och när han sen fick en till i det andra benet blev han förbannad och mycket svårtröstad-stackarn trodde väl det skulle fortsätta komma sprutor =/

Är det någon som läser som fått barn inom den närmsta tiden? Man tar ju ett blodprov från navelsträngen vid födseln (teddystudien) för att se om barne har anlag för att få diabetes, vi har fortfarande inte fått svar på det?? Han är ju 16 veckor nu,borde inte svaret ha kommit nu?? Någon som vet....? Och hur är det med PKU,får man bara svar om barnet har någon av dessa sjukdomar? För det har vi inte heller hört något om...?!

Annars är allt bra,inga dryga förkylningar eller annat trams.. Var det någon som såg min söta dotter i tidningen i tisdags? =) Systembolagets yngsta besökare-rimmar fint tycker jag!.. Ja,glöggen står fint här på hyllan iallafall,ska bli kul å testa den!

Tilda sover med fötter och ben nedstoppade i en kudde...( vilken panik man hade fått om man vaknat och försökt gå i väg....)

 Och söta Texas med tuppakammen!


 

Kommentarer
Postat av: Camilla

pku får man nog bara svar på om det skulle vara något, teddy tar nog ganska lång tid har jag för mig... kram

2008-11-07 @ 16:21:16
Postat av: Josephine

Hej bettan! Vi fick provsvaret säkert tre månader efter att det tagits. Antagligen får man svar mycket tidigare om det visar något. Kram Jossan

2008-11-07 @ 21:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0