Lördag morgon!

Gomorron!

Kallt kallt kallt... Jag vill ha vår,sol och värme!!
Är så trött på detta kalla nu,men antar att det inte går fortare för att jag klagar =(

Idag ska tilda på kalas i 3 timmar,hon kommer va trött i kväll..
Imorgon fyller Pär år,då  blir det middag!

I förrgår va vi på ivö och grillade korv i solskenet-mysigt!

Har verkligen inget att skriva idag,har inte hänt så mycket-bjuder på lite bilder istället..









 Världens sötaste Texas fyllde 6 månader i onsdags!


Nytt år och Texas allra första förkylning!

Spännande rubrik va?! =)
Jo,så är det. Texas är nu inne på dag 5 av sin förkylning,fast det har börjat vända nu och han vaknar inte längre av det på nätterna. Stackars liten,det är sån skillnad när de är så små och hjälplösa,när Tilda blir förkyld är det ingenting... Jaja,det går ju över tillslut utan att ge bestående men!

Skitkallt har vi haft det,ja förmodligen alla andra också. Typ 17 grader kallt,jag har knappt satt min fot utanför dörren dessa dagarna..  Jo,Pär gjorde en isbana på en del av vår baksida,Tilda drog hit barn och det blev hela kvarterets höjdpunkt,ha ha ha =)

Nyår var lugnt och mysigt. Åkte hem till våra vänner och år en härlig middag och underbar efterätt. Det blev mest mys med en bäbis på snart  6 månader och en ytte pytte på knappt en månad. Vi körde hem redan vid 21.00 och fortsatte mysa hemma. Tilda hade sagt hela dan att hon skulle vara uppe till kl ett på natten men slocknade hemma vid 22.00. Vi väckte henne vid halv tolv,hon hade blivit så besviken om hon missat alla raketer=)Texas sov igenom tolvslaget,det gjorde INTE Peppar-livrädd. Tillslut låg hon på toaletten med vattenkranen på och med bomull i öronen...

Nej,frukost nästa!

   Tilda och Peppar 23.45-stackars hund!


Tilda på hal is!


RSS 2.0