Fredagkväll!

Idag va vi på BVC med Texas,BOEL testet gick jättebra,precis som de skulle! Nu väger han 10340g och är 73.5cm lång. Min lilla lilla söta är stor som en ettåring säger läkaren på BVC. Jaja,han är ändå min lilla lilla bebis =) Vi gick dit i morse i solen-hur skönt som helst. Sen gick vi hem till mamma&pappa och va ute med Dali (en hund de passar) och sen hem igen. Efter middag och vila kom Pärs kusin+barn så gick vi till Vä igen,destination konsum där godis inhandlades innan vi gick hem igen. Nu är jag lite mör känner jag.

Tilda tjänade 100kr idag,hon gjorde ett jobb här hemma,men jag berättar inte vad,hittills har jag inte fått några negativa kommentarer och tycker det ska fortsätta så =). Ha ha ha.....

Pär håller på och bygger en ny dator,tanken är att Tilda ska få ha denna gamla när hon fyller 6 år. Så nu finns det inga bilder kvar på denna datorn,slänger in ett par alldeles nya,endast 2 timmar gamla =)
Ha en underbar helg!









Godmorgon!

Vilken tradig vecka vi har haft. Texas fick feber för en vecka sen som varade i 2 dagar,därefter blev han förkyld-skiförkyld,hosta och rinnig näsa. Jag blev förkyld och Pär blev förkyld. Tilda vaknade en natt och det lätt som hon hade fått krupp sen fick hon feber hon med. Gud vad drygt!! Nu är Tilda och jag friska,Texas fortfarande hostig och Pär fortfarande förkyld =(  På vintern avskyr jag folksamlingar,förkylda och sjuka människor överallt. Det leder mig in på dagis,föräldrar som ger alvedon på morgonen och skickar sina sjuka ungar till dagis. Värst av alla är de föräldrar som skickar magsjuka ungar till dagis. Har en vän som jobbar på dagis,hon berättade om en pojke som såg jättehängig ut,han berättade att han hade kräkt några gånger dan innan-snyggt av de föräldrarna! Vad fan tänker man med??! Eller de som har magsjuka hemma och skickar syskonen till dagis?! Jo,det finns sådana föräldrar,tyvärr rätt så många.. Så klagar folk på alla sjukdomar,men håll ungarna hemma tills de är friska då, vid magsjuka gäller 48 timmar hemma efter sista kräkning/diarré,hur många håller på det?? Fy för dessa egoistiska hemska människor med total avsaknad av hänsyn och empati!!

Solen visar sig lite idag,det får bli en lång promenad idag- mäkta trött på våra 4 väggar nu! Nästan all snö har smält bort-längtar efter våren........

I söndags fick vi ett ryck och köpte en bäddsoffa,impulsköp?-Duktigt! Men nu fäller vi ut den när barnen somnat och ligger där och tittar på NCIS hela kvällarna! Väldans mysigt impulsköp=)

Jaha på fredag är det BVC som gäller-BOEL test för Texas,går säkert bra. En månad kvar till Tilda fyller år,6år. Hon är stor nu alltså =) Hon ska få en ny cykel och en massa småsaker som vanligt.. Och barnkalas ska vi ha, utekalas i bockeboda. Dela upp barnen i lag och göra naturrutan,knorren på grisen och sånt kul (?!) Tipsrunda blir det också.. Inbjudningskort får skickas nästa vecka. (Camilla du läser ju;kalaset blir den 21;e så du vet =)

Nej,tidningen ligger och väntar på mig!


 

Tusen tack

 till Anna som har gjort min blogg så underbart fin!! Är hur nöjd som helst och tyckte den blev så vacker så jag måste gå in och titta på den hela tiden =),igen tusen tack!!

 Det här var den enda bilden med blommor på i datorn,så du får en hel midsommarstång Anna!

Mer bilder =)

Ja oj vad snö vi fick efter mitt förra inlägg,massor med pulkaåkning,snöänglar, snölyktor och promenader i snön har det blivit!

Ingen som har några tips&trix å ge mig angående maten till Texas? Nu äter han ännu sämre när den 4(!);e tanden har brutit igenom...

Precis hemkomna från en härlig promenad i solskenet, fullt med glada barn i sannarna som åker pulka! Vi försökte få tag i en snowracer igår till Tilda,men de var slut överallt,öb,biltema,rusta och harald nyborg försökte vi på =( Andra tips?
 Snölyktan,nästan en meter hög =)

 Tilda i sitt esse!

 Den lille söte i soffan!



 och mamma bebiskel!

Ingen snö här inte...

Men kallt tycker jag det är, vi har väl +2 grader,det ska tydligen komma snö i morgon,kanske ikväll. Om inget annat så kommer Tilda bli glad,vi har ju knappt haft någon snö denna vintern..

Va inne och besiktigade bilen idag-den gick igenom så fint så-skönt att slippa massa "onödiga" utgifter. Efter besiktningen körde jag och Tilda och tömde hennes spargris på banken-1300 minsann. Direkt in på BR och handla för 200 och resten in på kontot. Tycker hon är jäkligt duktig som sparar sina pengar hon får istället för att handla upp direkt. Så nu har vi en nöjd Tilda som springer och leker med barbiedockor och lilla sjöjungfrun här hemma.

Texas är lite kinkig med maten,han totalvägrar mat om det är små bitar i. Har provat alla möjliga 6 månaders rätter,det enda som funkar är spagetti och köttfärssås och biffstroganoff som nästintill är helt släta i konsistensen. Han bara klöks och spottar ut så fort där är en liten bit i maten =( Han älskar gröt och vissa efterätter men han borde snart tröttna på spagettin och stroganoffen...  Tips??!!

Ofta på kvällarna får jag huvudvärk,den kommer smygandes och rätt som det är så dunkar hela huvudet =( Har beställt tid till optiker på torsdag för att göra en linsundersökning. Jag har endagslinser och man ska gå och kolla synen varje år,tror det var 5 år sen jag kollade sist.... Vi får se om synen försämrats eller vad det kan vara =(

Nej,lite nya bilder nu!

 Så här ser det ut när pappa har matat!(med mat med bitar i...)

 Tilda och en av Peppars valpar som vi passade i helgen!



 Trötta på morgonen?! Inte mycke...


Längesen...

Jag skrev igen... är ganska kass på att lägga tid vid datorn..

Dop har vi varit på,Pärs kusins dotter Alice som döptes. Texas la av ett groteskt rap just när prästen predikade och var i sitt esse=)

Han har för övrigt fått en tredje tand nu,men där nere även den... brukar det inte komma två där uppe först?!
Tilda va hos tandläkaren häromdan,hon hade så fina tänder så! Tandläkaren berömde henne och jag såg hur stolt hon blev (eller var det kanske jag? :)

Var på 6 månaderskontroll med Texas,han vägde 9950g och var 71,5cm-han är tung å bära på...
Gud vad tråkigt detta blev,återkommer när jag är fylld med information och motivation!
Nej,kaffe igen!






RSS 2.0