Ingen snö här inte...

Men kallt tycker jag det är, vi har väl +2 grader,det ska tydligen komma snö i morgon,kanske ikväll. Om inget annat så kommer Tilda bli glad,vi har ju knappt haft någon snö denna vintern..

Va inne och besiktigade bilen idag-den gick igenom så fint så-skönt att slippa massa "onödiga" utgifter. Efter besiktningen körde jag och Tilda och tömde hennes spargris på banken-1300 minsann. Direkt in på BR och handla för 200 och resten in på kontot. Tycker hon är jäkligt duktig som sparar sina pengar hon får istället för att handla upp direkt. Så nu har vi en nöjd Tilda som springer och leker med barbiedockor och lilla sjöjungfrun här hemma.

Texas är lite kinkig med maten,han totalvägrar mat om det är små bitar i. Har provat alla möjliga 6 månaders rätter,det enda som funkar är spagetti och köttfärssås och biffstroganoff som nästintill är helt släta i konsistensen. Han bara klöks och spottar ut så fort där är en liten bit i maten =( Han älskar gröt och vissa efterätter men han borde snart tröttna på spagettin och stroganoffen...  Tips??!!

Ofta på kvällarna får jag huvudvärk,den kommer smygandes och rätt som det är så dunkar hela huvudet =( Har beställt tid till optiker på torsdag för att göra en linsundersökning. Jag har endagslinser och man ska gå och kolla synen varje år,tror det var 5 år sen jag kollade sist.... Vi får se om synen försämrats eller vad det kan vara =(

Nej,lite nya bilder nu!

 Så här ser det ut när pappa har matat!(med mat med bitar i...)

 Tilda och en av Peppars valpar som vi passade i helgen!



 Trötta på morgonen?! Inte mycke...


Kommentarer
Postat av: Camilla

Men nu är det jätte mycket snö!! :)

Fina bilder!

kram

2009-02-12 @ 08:32:54
Postat av: Mia

Tack :)

Sannarana ?? Kallas det så, pulkhålan ??

Rolig blogg du har här :) Älskar när det finns foton så man får mer "verklighet" runt det man läser :)

Slänger in dig på bloglovin !!

2009-02-14 @ 10:01:33
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Therese o nellan

hehe, ja ibland försvinner de och man blir anonym :]

Ja en till film kommer, den spelas in nu i mars och visas på bio i usa i oember någon gång så i dec kan vi nog se den i sverige.

Det har pratats lite om filmen som ska spelas in ska baseras på både andra o trdje boken...men ingen som vet säkert mer än att New Moon, andra boen komemr bli film iaf. Den som väntar på något gott :]

Har sett filen fem gånger nu och ska ge mej på o läsa böckerna en gång till innan fjärde boken kommer hahahah.



Ja vi klarade oss undan magsjukan konstigt nog, men det är vi tacksamma för.

Hoppas ni har en fin alla hjärtans dag. Kram

2009-02-14 @ 11:23:27
URL: http://fesan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0